Hvorfor skal du overveje at bruge en engelsktalende ekspert redaktør til akademiske tekster?

Har du en artikel, der venter på at blive offentliggjort?

Måske er det afhandlingen du har arbejdet på i så mange måneder? Som akademiker er dit job at generere innovative ideer, indsamle data, anvende din ekspertanalyse og offentliggøre dine resultater i ledende tidsskrifter.

Hvis engelsk er dit andet sprog, er fejlfri skrivning nogle gange en særlig svær opgave. Men du er ikke alene. 95% af de europæiske akademikere uden for Det Forenede Kongerige Storbritannien er i samme båd.

ekspert redaktør til akademiske tekster

Det er ikke bare akademikere, der har brug for en redaktør

Det er lige meget hvad der skrives, så skal det undersøges af en ekspert som kan sikre at det er fejlfrit. Selv berømte forfattere som Scott Fitzgerald og Ernest Hemingway, skylder meget af deres succes til den ekstraordinære redaktør, Maxwell Perkins.

Af denne grund er brugen af en ekspert engelsktalende akademisk redaktør afgørende. Du vil på den måde sikre, at din tekst er af den højeste kvalitet som sørger for, at dit arbejde får den respekt det fortjener. Tænk over det – når du ser fejl i artikler skrevet på dit eget sprog, påvirker det din mening om forfatteren? Begynder du at tvivle på indholdet?

Sådan kan vi hjælpe

Vi forstår at du i den akademiske jungle skal offentliggøre artikler for at overleve, og at du har arbejdet længe og hårdt for at sikre kvaliteten af dit indhold, og at en afvisning kan være svær at sluge.

Derfor har vi forpligtet os til at levere højkvalitets redigering, til en rimelig pris som maksimerer chancen for, at din forskning bliver offentliggjort i de bedste tidsskrifter inden for dit felt.

Vores service vil ikke kun grundigt undersøge og forbedre din skrivestil, vi lover at overholde de højeste akademiske og engelske standarder, afklare tvetydigt eller forvirrende sprog og præcist tilpasse idiomatisk eller figurativt sprog.

Du har lagt utallige timer og kræfter i dit arbejde, for at skabe noget du er stolt af. Hvorfor ikke give teksten den redigering den fortjener, for at maksimere dine chancer for succes? Vi har hjulpet akademikere til at polere deres arbejde i over 15 år nu, og vores lange liste af tilfredse kunder, er et bevis på vores redaktørers færdigheder. Vores tjenester er overkommelige i pris, vores eksperter er lidenskabelige, og vi kan ikke vente med at hjælpe dig med at nå toppen!