Tekniske oversættelser

Tekniske oversættelser

Tekniske oversættelser kan nogen oversætter gøre det?

Det er absurd at spørge en musiker om at skrive en ingeniørmanual. Det samme gælder for at bede en oversætter, der ikke har erfaring indenfor den bestemte industri, om at behandle din tekniske oversættelse. Der bliver anvendt et særligt sprog og en bestemt terminologi ved brugermanualer, IT-oversættelser, dokumenter for ingeniørarbejde eller fremstilling, virksomhedsmanualer. Vælg vores eksperter inden for tekniske oversættelse hos Danish-English.com når du skal outsource oversættelser af denne type dokumenter. Vi garanterer:

  • Din oversætter hos Danish-English.com vil forstå den terminologi der er kendetegnet ved din industri
  • Adgang til relevant terminologi og relevante ordbøger
  • Hos Danish-English.com holder vi vores database med viden om industri opdateret
  • Komplicerede billeder og diagrammer vil bliver formatteret korrekt

Vores oversættere er specialister

Udover deres enestående færdigheder indenfor sprog og oversættelse, så er de tekniske oversættere hos Danish-English.com udvalgt på baggrund af deres kendskab til industriterminologi. Enten har de arbejdet eller fået specialtræning i din industri og dens terminologi. Du kan være sikker på, at de tekniske oversættere hos Danish-English.com har den nødvendige ekspertise, hvad end det er sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen, IT, anlægsteknik, patentdokumentation eller virksomhedsinformationer, til at kunne klare dine tekniske oversættelsesprojekter. Herudover forsikrer Danish-English.com, at vores oversætteres udbredte kendskab til industri forbliver opdateret, og virksomheden har adgang til opdaterede ordbøger.

Formatering af tekniske oversættelser

Tekniske oversættelser indeholder ofte komplicerede diagrammer og billeder, der begge kræver formatering efterfølgende. XXX forsikrer at billederne og diagrammerne vil beholde de samme egenskaber som i det originale dokument. Teamet hos Danish-English.com vil med glæde råde dig til den bedste mulige løsning for en teknisk oversættelse af dine dokumenter. Kontakt Danish-English.com i dag for at få gratis rådgivning.

Ønsker du et prisoverslag på oversættelse af en teknisk tekst, kan du sende en mail til info@danish-english.com med teksten vedhæftet som fil eller upload dine filer for at få et tilbud.

Google+