Professionel dansk engelsk oversættelse til Deres erhverv

Oversættelse til Deres erhverv

Med snesevis af kunder inden for stort set alle erhvervsgrene tilbyder Danish-English.com en unik blanding af tjenester, målrettet til at tage sig af alle Deres oversættelsesbehov.

Hos Danish-English.com er en af vores specialiteter at forbedre den skriftlige kommunikation. Vi hjælper virksomheder med at kommunikere deres budskaber — uanset om det foregår via professionel oversaettelse, korrekturlæsning, redigering, gennemskrivning eller omfattende projektstyring.

Uanset på hvilket stadie Danish-English.com kommer ind i et projekt, kan vi via vores nøje udvalgte sprogeksperter hjælpe dig med at kommunikere dine budskaber – hurtigt og omkostningseffektivt.

ShippingGo greenDansk DesignGo wind

Høj kvalitet i din kommunikation er formentlig dit bedste værktøj til succes i forretningslivet. Ikke alene kan det betale sig økonomisk i det lange løb – det er også den bedste vej til kundeloyalitet.

Et elite-team af oversættere og redaktionelle eksperter

I modsætning til vores konkurrenter benytter vi os af to sprogarbejdere til hvert projekt: en til at oversætte og en anden til at foretage en uvildig korrekturlæsning af oversættelsen.

Sprogrevision og korrektur

Vort redigeringsteam har ekspertise inden for en bred vifte af områder, som kan hjælpe din organisation til at blive mere effektiv og opnå en højere grad af kommunikationsmæssig gennemslagskraft.

Vor alsidige service giver din virksomhed eller organisation fleksibilitet til at uddelegere så meget af dit projekt, som du måtte ønske. Vi har udviklet betydelig ekspertise via samarbejde med mennesker, hvis modersmål ikke er engelsk eller dansk. Læs mere »

Oversættelse af hjemmeside

Website oversætterservice og lokalisering er i lige så høj grad blevet et behov for de selskaber, som ønsker at markedsføre deres produkter og service internationalt, som det er at have et website.

Fordi internettet har ‘udjævnet feltet’ for alle virksomheder jorden rundt, er en mangesproget tilstedeværelse på nettet det samme som at åbne døre til salg i klodens fjerneste hjørner.

Med hensyn til website oversættelse og lokalisering arbejder vi i et bredt felt. Vi oversætter alt fra en enkelt webside, som skal sættes over til dansk, tysk, polsk, finsk, norsk, svensk, fransk eller spansk, til on-line kataloger med komplette produktbeskrivelser, bestilling af fuld service og produktsøgning på udenlandske sprog.

Med andre ord udfører vi website oversættelse og lokalisering, som er i stand til at løfte en lille virksomhed op på samme niveau af global tilstedeværelse, som de multinationale.

Oversættelsesservice inden for Alle EU-sprog

Vi tilbyder oversættelsesløsninger til og fra dansk inden for alle 21 EU-sprog. Vores service dækker også russisk, kinesisk, japansk, og arabisk.

Statsautorisation og bekræftede oversættelser

Bekræftede oversættelser kræves fx i forbindelse med dokumenter, der skal forelægges i retssager, ved indgåelse af ægteskab i udlandet eller ved ansøgning om optagelse på udenlandske uddannelsesinstitutioner. Translatøren bekræfter med sit stempel, sin underskrift og en påtegning, at oversættelsen er en fuldstændig og nøjagtig gengivelse af originalen. Læs mere »

Google+