Oversættelse til og fra dansk inden for alle EU Sprog

Vi tilbyder oversættelsesløsninger til og fra dansk inden for alle EU sprog

Uanset hvad du arbejder med, uanset hvad dit oversættelsesprojekt er, har vi den viden og de ressourcer der skal til for at imødekomme dit projekt og din deadline – hver gang.
Oversættelse til og fra dansk inden for alle EU SprogTysk, svensk, norsk, finsk, hollandsk, fransk, spansk, italiensk, polsk, tjekkisk, ungarsk, estisk, lettisk, portugisisk, bulgarsk, litauisk, rumænsk, slovakisk, slovensk, islandsk, græsk, russisk, kinesisk, engelsk, arabisk, tyrkisk, japansk, hebræisk.

Vi forpligter os til kvalitet i mere end 21 sprog.

Vores mission hos Danish-English.com er, at forsikre at dine beskeder bliver forstået at og dine tekster bliver modtaget af den rette målgruppe.

Ved at blande det bedste af ydelser indenfor online og offline oversættelse, skaber vi en ny måde at oversætte tekster, og leverer en service der både overrasker og glæder – indenfor dit budget og din deadline.

Det er professionelle færdigheder, et øje for detaljer og en fuld forpligtelse til fantastisk kundeservice, der gør et oversættelsesprojekt til en succes. Giv os muligheden og vi vil glæde dig!

Vi forsikrer at dit budskab ikke bliver tabt i oversættelsen. Når man omskriver tekster, handler det om mere end blot at oversætte sætning efter sætning: Dit budskab til din målgruppe skal være den samme, således at din besked kan bryde grænser.

For at sikre både præcision og et helt naturligt sprog arbejder Danish-English.com med oversættere, der har en videregående uddannelse (mastergrad og opefter), og som har personlig erfaring indenfor forskellige industrier som jura, finans, ingeniørarbejde, sundhedssektoren, marketing og konstruktion.

Her er nogle af de oversættelsesydelser vi tilbyder:

Kontakt os og benyt dig af vores fremragende tjenester i oversættelse fra dansk til engelsk; det kommer du ikke til at fortryde.

Referencer

American Embassy Copenhagen D&B Danmark
Nationalt Videncenter for Læsning University College Sj<br /> ælland University College Nordjylland
Aalborg Universitet Statens Serum Institut Arbejdsmarkedsstyrelsen
Google+